Team

Bos & Haeck werkt met name voor MKB ondernemers in Noord-Holland. Het gaat om zelfstandigen, firma's en BV's uit diverse branches. Zo kunnen we u vanuit een brede ondernemersvisie bijstaan.

Luuk Bos AA CFP®

Accountant sinds 1999. Oprichter in 2003 van Bos Accountancy wat nog in dat zelfde jaar Bos & Haeck Accountants Fiscalisten werd. Naast accountant is Luuk ook adviseur op bedrijfseconomisch economisch en administratief gebied.

E-mail: luuk@bosenhaeck.nl

Gertjan Zweep AA RB

Gertjan is sinds 1 juli 2013 als accountant werkzaam bij Bos en Haeck en is per 1 januari 2014 toegetreden tot de maatschap. Gertjan is tevens register belastingadviseur.

E-mail: gertjan@bosenhaeck.nl

Margriet Biersteker

Margriet is sinds november 2008 het aanspreekpunt voor al onze loonadministratie klanten en is op de hoogte van de ontwikkelingen op haar vakgebied.

E-mail: margriet@bosenhaeck.nl

Astrid Schotten

Sinds november 2022 is Astrid bij ons werkzaam als Assistent Accountant. Astrid heeft jaren ervaring op het gebied van samenstellen van jaarrekeningen en ondersteuning bij het opzetten en verwerken van administraties.

E-mail: astrid@bosenhaeck.nl

Saskia van Straten

Saskia is onze fiscale medewerkster. Ze bereidt alle fiscale aangiften voor en assisteert Gertjan Zweep bij de werkzaamheden binnen de fiscale praktijk.

E-mail: saskia@bosenhaeck.nl

Hilda Kapiteijn

Hilda werkt sinds 2005 bij Bos & Haeck  als administratief medewerkster. Ze is als geen ander betrokken bij de klanten waar ze voor werkt.

E-mail: hilda@bosenhaeck.nl

Sita Siebenga

Sita is vanaf 1 april 2011 werkzaam bij ons als administratief medewerkster. Zij spreekt u graag aan de telefoon of ontvangt u voor een bakje koffie of thee.

E-mail: sita@bosenhaeck.nl

Maak vandaag nog een afspraak met Bos & Haeck: MAIL of bel 0224 59 03 03

Meld u aan voor onze nieuwsbrief