Kwaliteit

Bos & Haeck staat voor kwaliteit van dienstverlening, zowel vakinhoudelijk als communicatief. We zijn aangesloten bij of lid van diverse beroepsorganisaties die waarborgen dat we ons hoge kwaliteitsniveau blijven leveren.

 

Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

Luuk Bos AA en Gertjan Zweep AA zijn lid van de NBA.

De NBA is de bij wet ingestelde organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar leden (registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten).

Deze organisatie stelt eisen aan de kantoororganisatie en praktijkvoering. Ook gelden er voorschriften voor onder meer permanente educatie. Accountants vallen onder de beroepsregels en het tuchtrecht van de NBA.

 

Register Belastingadviseurs (RB)

Gertjan Zweep RB is Register Belastingadviseur.

Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.000 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het MKB. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vonden in 'hun' RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.

 

Federatie Financieel Planners (FFP)

Luuk Bos CFP® is Certified Financial Planner.

Federatie Financieel Planners (FFP) is de beroepsorganisatie van (gecertificeerd) financieel planners die het CFP-Keurmerk dragen en zijn opgenomen in het CFP certificeringsregister. Een gecertificeerd financieel planner met het CFP-Keurmerk is in staat om consumenten integraal te adviseren over hun financiële toekomst. De vereniging behartigt de belangen van de leden door te communiceren over ledenaangelegenheden en vakinhoudelijke zaken. Ook communiceert de vereniging met consumenten en stakeholders over financiële planning en het CFP®-keurmerk/titel.

Federatie Financieel Planners (FFP) bestaat uit een keurmerk (CFP®), een register (Stichting Certificering Financieel Planners) en uit een beroepsorganisatie (Vereniging FFP). FFP telt circa 3.000 (gecertificeerde) leden. Stichting CFP® is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de (gecertificeerd) financieel planner. Zij stelt daartoe leerdoelen en exameneisen vast, bepaalt de Permanente Educatie voor de FFP-leden en ziet streng toe op handhaving van de Gedragscode door middel van tuchtrecht.

 

Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen

Bos & Haeck is NOAB-gecertificeerd.

NOAB staat voor de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Het is dé brancheorganisatie voor administratiekantoren en belastingadvieskantoren die zich richten op ZZP’ers en MKB’ers. Bij NOAB zijn ongeveer 1.000 kantoren aangesloten en dit aantal groeit nog steeds. NOAB zet zich op verschillende manieren in voor haar leden, binnen en buiten de sector. Het NOAB-kwaliteitskeurmerk geldt al jaren als de norm in de branche. Het NOAB-lidmaatschap wordt pas toegekend als een administratie- of belastingadvieskantoor zich richt op kwaliteit en aan een pakket van eisen voldoet. De kantoren worden regelmatig opnieuw getoetst. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken. 

 

NOVAK

Bos & Haeck is lid van Novak.

Novak biedt mkb-accountants (AA/RA) ondersteuning zowel op het gebied van vaktechniek als bij ondernemersvragen. Leden van Novak profiteren ook van op de praktijk afgestemde producten en diensten. 

Maak vandaag nog een afspraak met Bos & Haeck: mail of bel 0224 59 03 03

Meld u aan voor onze nieuwsbrief